Forum związku Fundacja Open Hearts
Nowy
Czesc wszystkim Mam 20 lat mieszkam w białymstoku choc co ciekawe urodzilem sie we Wroclawiu nie bd tlumaczyl jak to sie stalo bo to dosyc dluga historia. Jestem ciekawym zycia czlowiekiem . Lubie wysilek fizyczny bo wtedy czuje ze zyje dlaatego tez uprawiam sztuki walki , a dokladnie capoeire i troche liznalem karate . Interesuje mnie najbardziej ludzka psychika jej ciemnie jak i jasne strony, moim marzeniem bylo zostanie psychiatra ale sie nie powiodlo troszke . Jestem czlowiekiem ktory raczej twardo stapa po ziemi nie boi sie wyzwan. Na ogol jestem bardzo otawrty na nowych ludzi. Jestem bardzo zawziety i uparty jak czegos sie podejme musze to doprowadzic do konca chocbym siedzial nad tym niewiadomo ile czasu. Jestem oddany dla przyjaciol dla ludzi ktorych lubie jak ktos mi podpadnie to wtedy w stosunku do tego czlowieka bywam okrutny bo jestem msciwym osobnikiem niestety. Wychodze z zalozenia ze im bardziej czlowiek dba o swoj wyglad tym bardziej jest pusty w srodku i musi to nadrabiac pieknym opakowaniem . NIe mowie ze jestem chodzacym smierdzacym brudasem, ale zapewne wiecie o co mi chodzi.
FOH masters
Cześć czyżbyś był skorpionem ?? Bo mściwość to taka charakterystyczna cecha tego znaku
bardzo lubię oglądać walki capoeira, bo mój brat też ją trenował, nawet w domu nadal jest berimbao (chyba tak to się pisze
)
FOH masters
nieeee pewnie że nie wierzę, bo ja np. jestem skorpionem
mściwa nie jestem, ale pamiętliwa jak nie wiem, szczególnie jak mi ktoś na odcisk nadepnie
a no i czasem wredna, a raczej ironiczna aż do bólu
FOH masters
spoko Adaś nie masz co się denerwować
FOH masters
Wiesz zawsze by się coś znalazło jeśli się postarasz ja jestem kreatywna
FOH masters
ehhh marzenia:) chociaż internat jet potężnym narzędziem
Nowy
tak jestem skorpionem a co do nazwy instrumentu to jedna litera machnieta berimbau