Forum związku Fundacja Open Hearts
FOH masters
dobre zawsze to jakiś sposób. Ale teściu ma złote serce więc mogę mu się odwdzięczyć cierpliwie słuchając
Stopery to dobry pomysł, tylko wtedy trzeba się nauczyć czytać z ruchu warg, żeby jakiejś gafy nie strzelić np. zaprosić go do siebie na tydzień na wakacje
Livia_Nosal napisał:
dobre
zawsze to jakiś sposób. Ale teściu ma złote serce więc mogę mu się odwdzięczyć cierpliwie słuchając
Stopery to dobry pomysł, tylko wtedy trzeba się nauczyć czytać z ruchu warg, żeby jakiejś gafy nie strzelić np. zaprosić go do siebie na tydzień na wakacje
co to tydzień... teraz czas tak szybko biegnie,że nawet nie zauważysz kiedy tydzień mija
FOH masters
wszystkie nadgodziny... ja bym się przeprowadziła tutaj wiecie mam łóżko, łazienek jest po kilka na piętro, bark i sklepy parę pięter niżej, internet jest, ludzie ciekawi w naszym związku są więc pogadać bym miłą z kim. Po co komu ciepło rodzinnego ogniska pytam
FOH masters
Oj tak, dzisiejszy dzień się zdecydowanie zalicza do sennych tylko że u mnie są łóżka szpitalne i czasem trzeba uważać żeby cię za pacjenta nie wzięli