Forum związku Fundacja Open Hearts
Witam wszystkich,
mam na imię Mateusz,lat 23 i mieszkam w Opolu. Większość ludzi zna mnie pod pseudonimem - beyron
Jestem brygadzistą produkcji okien i drzwi PCV.
Moje zainteresowania? Hm... trochę tego jest.
Jeżeli chodzi o zainteresowania sieciowe to oprócz gry w KH jestem również pracownikiem (na zasadzie wolontariatu) niemieckiej Firmy GameForge produkującej gry przeglądarkowe. Pracuję w 2 projektach:
1. jest to gra przeglądarkowa Ikariam - gdzie działam na Forum jako Super Moderator od 2 lat
2. jest to gra przeglądarkowa Bitefight - gdzie jestem Super Operatorem Gry
W wekeendy najczęściej staje za konsoletą Dj-ską i porywam ludzi do dobrej zabawy. Gustuję w każdym gatunku muzycznym oprócz ciężkich brzmień metalowych i hard rock.
Najszybciej można się ze mną skontaktować poprzez skype,gdyż jest on odpalony cały czas. Nick: beyron90
Tyle o mnie. Jeszcze raz witam i pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowany przez beyro (2013-03-04 16:06:50)
djiksik napisał:
Dj-ka moje stare zajecie przez 10 lat
No ja z muzyką się powiązałem też z 10 lat temu. W młodości to się grało na starych odtwarzaczach CD.
Później parę lat przerwy było i teraz powoli wracam.
adammm87 napisał:
A jakie klimaty proponujesz?? Iksik tez grywasz?
Głównie to disco dance. Ale jak jest okazja to lubię też hardstyle, hands up i teraz odkrywam trance
Ja lubilem Hous i te klimaty.Zaczelem grac w 98 roku gdzie jeszcze w lokalach kaseciaki mozna bylo znalesc a tak juz sporo minelo od ostatniej nocy za konsola.A muzy slucham w samochodzie a tak to nie
A to nie....
ja pierwsze zabawy zaczynałem ok. roku 2003-2004
Później przyszła szkoła średnia i granie całkowicie odeszło w kąt,a jakieś 2 lata temu znowu odżyła wewnętrzna potrzeba spróbowania.
No ja ostatnimi czasy zakochałem się w piosence TJR
http://www.youtube.com/watch?v=Ze-Lth3FN6Y